Monday, September 21, 2015

Scraps n Pieces - Πρόκληση Σεπτεμβρίου

Το αγαπημένο Scraps n Pieces αυτό το μήνα έχει σαν πρόκληση να δημιουργήσουμε κάτι με μόνο 5 διαφορετικά υλικά! Ιδέα της  CAS Αλίκης φυσικά!
Είχα στο μυαλό μου να φτιάξω ένα layout αλλά βλέποντας η Αλίκη την τελευταία μου art journal σελίδα μου είπε πως μπορεί άνετα να λάβει μέρος! Εγώ φυσικά δεν θα το φανταζόμουν ποτέ, μιας που μέχρι πρόσφατα είχα στο μυαλό μου οτι CAS = πολυυυυ white space (Στην κυριολεξία όμως)!!

Ιδού λοιπόν



Gelatos, ακρυλικά, μια μάσκα, ένα στένσιλ και σφραγίδα!

Υ.Γ Νυχτερίδες έχει πιάσει αυτό το blog ... θέλει ένα φρεσκάρισμα νομίζω!

6 comments:

  1. Τρελενομαι με το μαυρο φοντο και την αντιθεση στα χρωματα στα ανθρωπακια! Και το quote το βρισκω ακρως επικαιρο!

    ReplyDelete
  2. Απίθανη σελίδα !! Και μου έφερε στο μυαλό μια παλιά ταινία ... το Κοράκι ... πιθανώς μόνο εγω να το σκέφτηκα αυτο...χιχιχι, μη δίνεις σημασία .... Είναι σούπερ η σελίδα σου, πολύ ωραίο contrast με το μαύρο φόντο και τα gelatos και απόλυτα cas κατα την άποψή μου! Ευχαριστούμε πολύ για συμμετοχη !!

    ReplyDelete
  3. Κατερινάκι πραγματικά φανταστικά cas σελίδα...με πολύ μαύρο white space!χιχι! την αγαπώ και το quote μας αγγίζει όλους νομίζω! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου!

    ReplyDelete
  4. Φανταστική σελίδα Κατερίνα μου! Και ναι το white space δεν ειναι αναγκη να ειναι λευκο κι εσυ το πετυχες απολυτα! Σε ευχαριστουμε για τη συμμετοχή σου!

    ReplyDelete
  5. Το art journaling στα χεράκια σου πάντα Κατερινακι μου βγαίνει φανταστικό ακόμα κ με πέντε υλικά! Θεωρώ πως έχεις μεγάλο ταλέντο να φτιάχνεις σελίδες που να αναδεικνύουν το quote ...Κ τα quote που διαλέγεις είναι πάντα ένα προς ένα. Αφήνουν ένα μήνυμα κ αυτό είναι που μ αρέσει πολύ! Σ ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ReplyDelete
  6. Λατρεύω το background σου Κατερίνα και το πως έχεις απογειώσει το stencil με τα τόσο φωτεινά χρώματα που ζωντανεύουν τη σελίδα!!! Το quote φανταστικό, όπως πάντα στις δημιουργίες σου! Μπράβο!!!!

    ReplyDelete