Thursday, February 20, 2014

Scraps and Pieces Challenge

Για να δούμε...
Το Scraps and Pieces Challenge blog ανακοίνωσε την πρώτη του πρόκληση στις αρχές του μήνα!
Μπορούσαμε να φτιάξουμε μία σύνθεση, κάρτα, ATC, σελίδα στο Journal μας...ότι θέλαμε με τη βασική προϋπόθεση όμως, πως θα χρησιμοποιούσαμε την λέξη New/Καινούριο!
Ξεκίνησα για σύνθεση αλλά τελικά κατέληξα στο Journal μου. Δεν το έχω καθόλου με τις συνθέσεις...μου φαίνονται βουνό.

Χρησιμοποίησα ακρυλικά και distress ink για το backgound,  gelatos και λαδοπαστέλ  για την κουρτίνα (ο Θεός να την κάνει) και dylusions για το τερατάκι!! Λίγο απ' όλα κοινώς!!

Το μπανανάκι φυσικά μας πρόλαβε και ήδη έφτασε αλλά τι να κάνουμε, ήθελε να βγεί ΑγιοΒαλεντίνικο!! :-)

9 comments:

  1. Κατερίνα μου, να σας ζήσει!!!!! Και το art journal σου είναι τόσο μα τόσο όμορφο και χαρούμε!

    ReplyDelete
  2. Δεν σε πιστεύω!!!!!!! χαχαχαχα να σας ζήσει Τσικιτάκι μου είσαι απίστευτη!!! journaleύεις, έχεις μωρουλίνι ούτε μηνός, άλλα δύο, τι να σου πω, φτου σου και πάλι φτου σου να μη σε ματιάσω! Λατρεύωωωωωωωω τη σελίδα σου, ψοφάω με το τερατάκι που κάνει κουκου τσα! και πέθανα στα γέλια με το OOPS! χαχαχαχαχα σ' ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας :)

    ReplyDelete
  3. το τερατάκι σου είναι ΑΠΙΘΑΝΟ! και οι κουρτίνες το ίδιο! και το background επίσης!...ο δε τίτλος ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ! Κατερινάκι μου να σας ζήσει το κοριτσάκι σας, πάντα γερά και τυχερό να είναι! Και ευχαριστούμε πολύ πολύ πολύ που βρήκες τον χρόνο να παίξεις μαζί μας!

    ReplyDelete
  4. Κατερινακι να σας ζήσει!! Ειναι υπεροχη η σελιδα σου δεν το συζητω!!! Με πολυ χιουμορ και χρωμα! Χαιρομαι πολυ που μεσα σε ολα οσα εχεις να κανεις για τα αγγελουδια σου βρήκες χρονο να παιξεις μαζι μας!! Ευχαριστούμε!!

    ReplyDelete
  5. Αχ μικρομαμά!! Πως πρόλαβες και έκανες και journaling, είναι ένας πραγματικός άθλος!!
    Τι ωραίο τερατίδιο έφτιαξες να μας κρυφοκοιτά πίσω από την κουρτίνα, μια πονηρή φυσιογνωμία στα σίγουρα. Πολύ ωραία σελίδα!!!
    Πολλές ευχές και από μένα για το μικράκι σου και ένα μεγάλο ευχαριστώ , που μέσα σε όλα τα άλλα μπόρεσες και έπαιξες μαζί μας!!!

    ReplyDelete
  6. Να σας ζήσει η μπουμπου! Εισαι η αιτια που αρχισα να αγαπω τα τερατακια! Φοβερη σελιδα! Σε ευχαριστουμε που βρηκες χρόνο κι επαιξες μαζι μας!

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Λατρεύω τις σελιδούλες σου και το ξέρεις κι ας έχουν τερατάκια που ομολογώ δεν είναι το φορτε μου...χιχι....υπέροχη λοιπον και αυτή εδώ...το μωράκι το κρατάς πια στα χέρια σου και σου εύχομαι να'ναι πάντα ευλογημένο!!!!πολλά φιλάκια και ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου Κατερινάκι μου γλυκό και αγαπημένο!!!!

    ReplyDelete
  9. Γλυκό μου Κατερινάκι! Να μας ζήσει το μπεμπέ και ιντερνετικά! Πάντα καλότυχο να ναι το κουκλί μου! Τι να πω εγώ για τη συμμετοχή αυτή!? Εισαι τρομερή ρε κοπελιά !!!!! Ελα λέγε τι μαγικό potion κρύβεις κάτω απο τη ζακέτα σου?! Και μόνο που κατάφερες και δημιουργησες με τρία μωρά είναι αξιέπενο! Αλλά έτσι είναι οι καλλιτέχνες παιδί μου ,τπτ δε τους σταματά! Στο είπα και απο κοντά ,είναι τελεια!!!! Υπέροχα ζωηρά χρωματα!!!! Funky monsteraki που λατρευω όπως εσύ και όπως πάντα μια έξυπνη ατάκα να το πλαισιώση! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου γλυκιά μου!

    ReplyDelete