Thursday, February 20, 2014

Scraps and Pieces Challenge

Για να δούμε...
Το Scraps and Pieces Challenge blog ανακοίνωσε την πρώτη του πρόκληση στις αρχές του μήνα!
Μπορούσαμε να φτιάξουμε μία σύνθεση, κάρτα, ATC, σελίδα στο Journal μας...ότι θέλαμε με τη βασική προϋπόθεση όμως, πως θα χρησιμοποιούσαμε την λέξη New/Καινούριο!
Ξεκίνησα για σύνθεση αλλά τελικά κατέληξα στο Journal μου. Δεν το έχω καθόλου με τις συνθέσεις...μου φαίνονται βουνό.

Χρησιμοποίησα ακρυλικά και distress ink για το backgound,  gelatos και λαδοπαστέλ  για την κουρτίνα (ο Θεός να την κάνει) και dylusions για το τερατάκι!! Λίγο απ' όλα κοινώς!!

Το μπανανάκι φυσικά μας πρόλαβε και ήδη έφτασε αλλά τι να κάνουμε, ήθελε να βγεί ΑγιοΒαλεντίνικο!! :-)

Thursday, February 13, 2014

Art Journaling again...

Άλλες 3 σελιδούλες από το Art Journal μου.
Η πρώτη έγινε στη τελευταία συνάντηση του Art Journaling Club. Χρησιμοποιήσαμε πάστες και προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τη φώτο, χρησιμοποιώντας λίγο χρώμα και αρκετό white space. Έγω όπως βλέπετε δεν τα πολυκατάφερα με το χρώμα...μου έπεσε λίγο παραπάνω μωβάκι!! χεχε

Οι άλλες δύο σελιδούλες ήταν μισοτελειωμένες και κάθησα και τις τελείωσα τα δύο προηγούμενα βράδια!
Wednesday, February 5, 2014

Τα πρώτα μας γενέθλια!!

Προχθές συνειδητοποίησα πως σε 4-5 μήνες έχουμε τα δεύτερα σκιουρογενέθλια και ΑΚΟΜΑ δεν έχω βρει θέμα!! Ντροπή και αίσχος! Πρέπει επειγόντως να αρχίσω το ψάξιμο...γιατί όταν έρθει και το νέο bebe... δεν θα προλαβάινω -με το συμπάθειο- ούτε προς νερού μου να πάω!!

Έχω παραμελήσει όμως να ανεβάσω στο blog μου κάποια πραγματάκια απο τα πρώτα μας γενέθλια!
Δυστυχώς οι φωτογραφίες είναι ελάχιστες! Βλέπεις καλά περάσαμε καμια 30αριά άτομα και βάλε, αλλά κανένας δεν σκέφτηκε να τραβήξει καμιά φωτογραφία με πρώτη και καλύτερη εμένα! Τέλος πάντων...το νόημα θα το πιάσετε!! :) Θέμα μας φυσικά....τα τερατάκια....τι άλλο????

Τα βιβλία ευχών μας με την βοήθεια της εκπληκτικής sfragidomaniaΑναμνηστικό δωράκι για  τους μεγάλους (απο τα δωράκια για τα μικρούλια δεν έχω καμία φώτο :( )
Μαμ....Και άλλο μαμ....

Και άλλο μαμμμ.....Και οι τουρτίτσες μας....Να μη ξεχάσω να ευχαριστήσω και την Νεκταρία μας για τη μεγάλη της βοήθεια στις προσκλήσεις μας (πάλι δεν έχω φώτο :( ) καθώς και για όλα τα printables με τα οποία στόλισα σχεδόν τα πάντα!! :)

Tuesday, February 4, 2014

Art Journaling Club

Όπως είπα και σε προηγούμενη ανάρτηση, το Art Journaling είναι μεγάλος εθισμός και ότι είναι εθιστικό είναι και κολλητικό !
Μαζευτήκαμε λοιπόν το Φθινόπωρο που μας πέρασε μια παρέα παλαβών και δημιουργήσαμε ένα υπέροχο γκρουπάκι, όπου μια φορά το μήνα μαζευόμαστε στο studio της δασκάλας Μυρτώς και δημιουργούμε όλες μαζί!!
Στην πρώτη συνάντηση φτιάξαμε από το μηδέν το δικό μας Journal και στη συνέχεια ξεκινήσαμε τη δημιουργία. Σε κάθε συνάντηση λοιπόν η υπομονετική Μυρτώ, μας δείχνει και μια καινούρια τεχνική την οποία εμείς εφαρμόζουμε στις δικές μας σελιδούλες!
Εννοείται πως περνάμε υπέροχα! Γιατί εκτός απο τη δημιουργία έχουμε και το κουτσομπολιό βεβαίως βεβαίως... Στη συνέχεια πίνουμε το καφεδάκι μας, τρώμε το γλυκάκι μας, μετά το αλμυράκι μας και καταλήγουμε με τις μπύρες στο χέρι νωρίς το απόγευμα!! Για εμένα προσωπικά που τον τελευταίο καιρό έχω κλειστεί στο σπίτι είναι μεγάλη ψυχοθεραπεία!!!
Παρακάτω θα δείτε ότι έχω φτιάξει στις συναντήσεις μας τους 4 περίπου μήνες!!
Monday, February 3, 2014

Art JournalΜεγάλο κόλλημα που λέτε το Art Journaling!!
Το ανακάλυψα το καλοκαίρι του 1012 μόλις που είχα γεννήσει μέσα απο το blog της φιλενάδας μου της Μυρτώς. Λόγω των φρέσκων τότε μωρών δεν μπόρεσα να πειραματιστώ, μέχρι πέρσυ τον Γενάρη που το πήρα απόφαση. Είχα μαζέψει κιόλας ένα βουνό υλικά και ξεκίνησα δειλά δειλά.
Πρέπει να ομολογήσω πως είναι άκρως αγχολυτικό και επειδή δεν υπάρχουν κανόνες και πρέπει, εμένα μου φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον!! Ψιλοπαράτησα να πω την αλήθεια το scrapbooking και άρχισα να πασαλείβω όποτε έβρισκα ευκαιρία.
Παρακάτω μερικές από τις σελίδες που έχω φτιάξει! Ελπίζω και με το νέο bebe να ξεκλέβω λίγο χρόνο και να δημιουργώ όσο μπορώ!!!