Sunday, May 25, 2014

Scraps N Pieces - Πρόκληση Μαϊου

Ο Μάιος έφτασε και κοντεύει και αυτός με τη σειρά του να μας αφήσει.
Το Scraps N Pieces Challenge Blog για άλλη μια φορά μας παρότρυνε να δημιουργήσουμε με ένα άκρως ανοιξιάτικο θέμα. 

Sunshine λοιπόν το θέμα και με επιθυμητή χρωματική παλέτα τα χρώματα του αγαπημένου λουλουδιού Ήλιου.

Η δικιά μου δημιουργία, μια ακόμα σελίδα στο Art Journal μου. Τίγκα στα λαθάκια αλλά δεν πειράζει, το θέμα είναι πως το χάρηκα! Gelatos, λαδοπαστελ, Promarkers, κάρβουνο και modeling paste και το αποτέλεσμα το παρακάτω...



7 comments:

  1. τι χαρούμενη σελίδα είναι αυτή! την λατρεύω! το κόκκινο-πορτοκαλί απίθανο! ευχαριστούμε Κατερίνα που έπαιξες μαζί μας και αυτόν τον μήνα!

    ReplyDelete
  2. απίθανη Κατερινάκι μου!!!!βγάζει μια αισιοδοξία απίστευτη!!!σε ευχαριστούμε πολύ που επαιξες μαζι μας!!!

    ReplyDelete
  3. Μα βρε Κατερίνα μου,αφού η δασκάλα το λέει και το ξαναλέει, στο art journaling δεν υπάρχουν λάθη !! Πολύ καλή σελίδα πραγματικά, μου αρέσει ιδιαίτερα ο κάπως "παιδικός" ήλιος, έχει μια ανεμελιά και θυμίζει καλοκαίρι μετά το σχολείο !! Είναι ωραίο !!
    Σε ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου !!

    ReplyDelete
  4. φιλεναδιτσα μου ποσο μου αρεσει που βρισκεις χρονο και δημιουργεις!!! μαρεσει οτι κ να φτιαξεις μου φαινεται!!!! ειναι τελειο! ο ηλιος ειναι ολα τα λεφτα κ τα χρωματα ειναι πολυ ζωηρα και τα λατρευω! καλη επιτυχια και ευχαριστουμε για τη συμμετοχη!

    ReplyDelete
  5. Πεθαίνω για αυτή τη σελίδα! απίστευτα χαρούμενη και γλυκιά, τη λάτρεψα!!!! Μπράβο Τσικιτάκι, καλή επιτυχία!!!

    ReplyDelete
  6. ένα αααχ μου βγήκε μολις διαβασα το quote σου..τι ωραια σελίδα Κατερίνα μου...ολα μ αρεσουν ολα!!! Ευχαριστουμε για την συμμετοχή σου!!!!

    ReplyDelete
  7. Πολυ ομορφη!!!!!♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫═.♫══♫══♫══♫ (●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)Καιρο ειχα να περασω απο τη μπλοκογειτονια ,αλλα τωρα ηρθα αφηνοντας τις καλυτερες ευχες μου για ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!Να εισαι παντα καλα και να βρισκω ανοιχτο το σπιτικο σου!!♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫═.♫══♫══♫══♫ (●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)

    ReplyDelete