Friday, April 25, 2014

Scraps N Pieces - Πρόκληση Απριλίου


Το Scraps N Pieces Challenge Blog αυτό το μήνα για το  challenge του, είχε θέμα την λέξη Treasure και ότι αυτή αντιπροσωπεύει για εμάς.
Journalεψα λοιπόν για άλλη μια φορά και ιδού το αποτέλεσμα...


Ακρυλικά και ακρυλικά μελάνια για το background και το βιβλίο χρωματισμένο με distress inks και waterpen (κάτι που δεν είχα ξαναδοκιμάσει και ενθουσιάστηκα με με το πόσο ωραίο αποτέλεσμα έχει)!!

9 comments:

  1. στο παρά πέντε πάλι πρόλαβες αλλά και πάλι κατάφερες να με εντυπωσιάσεις τόσο θετικά! απίθανα χρώματα πέτυχες στο φόντο σου, το δε βιβλίο είναι σαν αληθινό! μπράβο σου Κατερίνα! απίθανη σελίδα!

    ReplyDelete
  2. Ωχ ... μη μου πεις οτι ανοίγεις τα βιβλία λ-ί-γ-ο και διαβάζεις μέσα απο μισόκλειστες σελίδες ; Χιχιχιχι, αν είναι έτσι τότε αν δεις τα δικά μου θα πάθεις, τα ανοίγω εντελώς μα εντελώς όμως !!
    Ωραία η σελίδα σου, ζεστή ζεστή και με πρωτότυπο θέμα !! Δεν ξέρω πως ακριβώς έκανες αυτό το εφε "ξύλου" στο φόντο πάντως είναι πάρα πολύ καλό και χαρίζει πολύ στη σελίδα, μπράβο σου! Σε ευχαριστούμε για την όμορφη συμμετοχή σου !! xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακριβώς έτσι Ελένη!! Τα περισσότερα βιβλία μου είναι λες και δεν έχουν διαβαστεί!! Αν δω δε να τσακίζουν και τις άκρες αντί να βάζουν σελιδοδείκτη...άσε καλύτερα!! Χεχεχε
      Όσο για το έφε ξύλου που λες είναι απλά ένα woodgrain στενσιλ! :-)

      Delete
  3. χαχαχα καλέ πως τα ευχαριστιέσαι τα βιβλία έτσι; με το γάντι;;; Πολύ μ' αρεσει η σελίδα σου Τσικιτάκι μου!!!! είσαι αστέρι κι ας μας απειλείς! αν πάντως ισχύει αυτό με τη ράχη, φαντάζομαι το σοκ με τους καφέδες που κάνανε ντουζάκι ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μη μου το θυμιζεις....40 εγκεφαλικα ειχα παθει!!!!! Αλλα το ξεπερασα!! Χαχαχα

      Delete
  4. Χα χα πρέπει να με δεις να τεστάρω βιβλίο που μόλις έδεσα. Ανοίγω τη ραχη μέχρι πίσω και τραβαω να δω αν αντέχει!! Θα πάθεις σοκ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Απαπαπα!!! Και δε σου φαινοταν αυτο το σαδιστικο στοιχειο! :p

      Delete
  5. εγω τι να σου πω τώρα????οτι για άλλη μια φορά σε θαυμασα για την ικανότητα σου να δημιουργείς τόσο όμορφα πράγματα με 3 μικρούλια στα πόδια σου????το ενα, στα χέρια σου ακόμη για την ακρίβεια, κάτι ου κάνει το εγχείρημα ακόμη δυσκολότερο!!!χαχα...μπράβο βρε Κατερινάκι!!!!πολλά φιλια!!!

    ReplyDelete