Wednesday, October 26, 2011

Βιβλίο Ευχών για Βάφτιση!

Χάθηκα τον τελευταίο καιρό γιατί δυστυχώς συμβαίνουν άσχημα γεγονότα στη ζωή μου και μερικές φορές δυσκολεύομαι πολύ να τα αντιμετωπίσω. Προσπαθώ να ξεχνιέμαι με τα διάφορα hobby μου. Μερικές φορές τα καταφέρνω άλλες φορές όχι... Όπως και να έχει, έτσι είναι η ζωή και είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να συνεχίσουμε!

Ανυπομωνώ για το crop του Νοεμβρίου. Να ξεχαστώ λιγάκι να σας δω απο κοντά γιατί μου λείψατε και να περάσουμε όμορφα!! :-) Πληροφορίες στο blog της Ειρήνης Get Creative !!!!

Για την ώρα μερικές φωττογραφίες από ένα βιβλίο ευχών που έφτιαξα για την βάφτιση μιας μικρής πριγκίπισσας.








7 comments:

  1. Καλησπέρα! Νομίζω ότι όταν απασχολούμε το μυαλό μας με κάτι δημιουργικό κι όταν περνάμε καλά δημιουργώντας, τότε μπορεί να χαλαρώσουμε, να ξεχαστούμε και ίσως να δούμε τη ζωή με άλλο μάτι. Δυστυχώς όλα είναι μέσα στη ζωή κι εμείς ερχόμαστε να τα αντιμετωπίσουμε όλα, χωρίς κάνεις να μας έχει ρωτήσει αν είμαστε έτοιμοι! Εύχομαι να καταφέρνεις να βρίσκεις λύσεις και να τα περνάς όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Το φορεματάκι σου είναι καταπληκτικό, όμορφο εξώφυλλο και τα διακοσμητικά χρωματιστά και χαρούμενα! Καλή συνέχεια και ψηλά το κεφάλι : )

    ReplyDelete
  2. Πολύ όμορφο το φορεματάκι!!!μπράβο!!!με το χαρτι του εξώφυλλου που εχει ομορφα χρωματακια στα λουλουδια ειχα φτιαξει και γω το βιβλιο ευχων της κορούλας μου...
    Ευχομαι δύναμη και κουράγιο για τις δυσκολίες της ζωής..ναι συμφωνώ η χειροτεχνία μας βοηθάει να ξεχάσουμε για λιγο τα προβλήματα μας...υπομονή..

    ReplyDelete
  3. ελπιζω να βρεις το κουραγιο και τη δυναμη να αντιμετωπισεις ο,τι σε προβληματιζει!!
    το βιβλιο ειναι πανεμορφο!!

    ReplyDelete
  4. Βρες τρόπους να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες.Δεν πρέπει να μας παίρνει 'από κάτω" γιατί δεν ξέρουμε πότε θα έρθει η επόμενη αναποδίτσα! Σου εύχομαι να βρεις την αισιοδοξία σου και να μην τη χάσεις ποτέ!

    ReplyDelete
  5. Ευχομαι οτι αντιμετωπιζεις να ξεπεραστει συντομα!!!Το βιβλιο υπεροχο!!

    ReplyDelete
  6. Κατερίνα εύχομαι όλα να είναι περαστικά Το βιλιο είναι πολύ όμορφο!! Πολλά φιλιά και καλό μήνα!!

    ReplyDelete
  7. Κατερινάκι Καλή χρονιά χωρίς αναποδιές, με υγεία, χαμόγελα και μπόλικη δημιουργία!
    Μας λείπεις πολύ...
    Το φορεματάκι άψογο :-)
    Φιλάκια!

    ReplyDelete