Sunday, June 13, 2010

Δωράκι!

Ta blog candies που ανα καιρούς μοιράζουμε εκτός από την χαρά που προσφέρουν σε αυτόν που τα χαρίζει αλλά και σε αυτόν του τα κερδίζει...έχουνε και ένα άλλο μεγάλο καλό!
Ανακύκλωση!
Πράγματα δικά μας που κάθονται αναξιοποίητα, πράγματα που έχουμε διπλά και τρίδιπλα, πράγματα που πήραμε κατά λάθος και τελικά μας μόνο χώρο πιάνουν....για κάποιον άλλο μπορεί να μοιάζουν θησαύροι και ωραίες ευκαιρίες δημιουργίας!
Λέω λοιπόν να δώσω και έγω ένα δωράκι!
Σκεφτόμουν να το έδινα όταν θα έφτανα τους 50 Αναγνώστες αλλά επειδή το βλέπω να αργεί θα το δώσω μια ώρα αρχίτερα με την δικαιολογία πως ξύπνησα απο καλό πλευρό σήμερα το πρωί! :p
To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση και να γίνεται αναγώστες αν δεν είστε ήδη!! :)
Αν έχετε και καμιά ιδέα πως να αποθηκεύω τις κορδέλες μου, που επικρατεί πανικός, μου την λέτε και αυτή μπας και βάλω καμιά τάξη εδώ πέρα!!
Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη το βραδάκι! :)
Voila!!


Χαρτάκια...


Και άλλα χαρτάκια...


Κουμπάκια, λουλουδάκια,charms....


Κορδελίτσες...(κάπου έχω και κάτι fibers, σας υπόσχομαι αν βρεθούν εγκαίρως να προσθέσω κάποια)


Ένα αλμπουμάκι Sfragidomania, αυτοκόλλητα, brads, gemstones, μια ροζουλί γραμματοσειρά chipboard και ένα Acrylic Paint Dabber χρώματος terra cotta ( η κατά λάθος αγορά που λέγαμε πριν ;) )

Αυτάαα
Περιμένω να σχόλιά σας!!
Πολλά Φιλιά!

24 comments:

  1. Εχεις δίκιο για τον θησαυρό. Τα γλυκοκοιτάω ήδη τα δωράκια σου. Σε ευχαριστούμε πολύ Φιλάκια

    ReplyDelete
  2. Καλησπέρα. Εγω ειμαι καινούργια στο χόμπι και τα δωράκια σου φαίνονται πάρα πολύ ωραία. Είχα μαζέψει πάρα πολλές κορδελίτσες απο γάμους , βαφτίσια ,δωράκια κ.λ.π. και έπιαναν πολύ χώρο. Τις έκανα ροδελίτσες και έβαλα σελοτειπ στις άκρες για να μην ανοίγουν.

    ReplyDelete
  3. Venea είμαι πολύ προβληματισμένη! Είδα το δωράκι σου (που όντως είναι ένας θησαυρός για μένα) και μπήκα σε δίλλημα. Να δηλώσω συμμέτοχη ή όχι;! Δεν θέλω να παρεξηγηθώ στο τέλος, αλλά υπόσχομαι ότι αυτή είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε κλήρωση, μέχρι να κάνω κι εγώ ένα δώρο! Συμφωνείτε; Κι αυτά τα χαρτάκια του octoberafternoon είναι τα αγαπημένα μου!!! Λοιπόν Venea τις κορδελίτσες σου, αν είναι σε καρούλι μπορείς να της βάλεις σε μια βάση όπως αυτή για το ρολό κουζίνας, αν όχι, μπορείς να της βάλεις σε ένα κουτί χωρισμένο και να ανοίξεις τρυπούλες και να περάσεις σε κάθε τρυπούλα και μια κορδέλα ή να κάνεις μια δική σου κατασκευή και να τις κρεμάσεις κάπου με μανταλάκια ή σε αυτό που είναι για τις γραβάτες! Δες και τα παρακάτω link και ελπίζω να σε βοήθησα.
    http://store.scrapbook.com/ch-ch92624.html
    http://store.scrapbook.com/nm-sb110.html
    http://store.scrapbook.com/si-01-010.html
    http://store.scrapbook.com/ym-pullezjb.html

    ReplyDelete
  4. Πολυ ομορφα τα δωρακια σου! εχεις απολυτο δικιο, ολο μαζευουμε μαζευουμε, και μετα καθομαστε και τα κοιταμε!
    για τις κορδελες σου θα σου πω οτι και η Εφη, θα παρεις ενα κουτι, απο παπουτσια η οτιδηποτε αλλο, και θα του ανοιξεις γυρω γυρω τρυπες με το cropadile και απο εκει θα περασεις τις κορδελες σου, θα περισευει μια ακρουλα απο την καθε κορδελα απ'εξω απο το κουτι, και η υπολοιπη θα ειναι μεσα..αν παλι ειναι σε καρουλι, μπορεις να φτιαξεις με σχοινι κατι σαν απλωστρα και να περασεις τις κορδελες απο μεσα..

    ReplyDelete
  5. @Efi
    Κανένα δίλλημα παρακαλώ!!! Θα συμμετέχεις κανονικότατα! Εξάλλου δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει πως δεν μπορούμε να λάβουμε μέρος σε κληρώσεις αν δεν χαρίσουμε πρώτα εμείς κάτι! Υπάρχουν αρκετά άτομα που είναι ακόμα στην αρχή και δεν έχουν περιθώρια να μοιράζουν πραγματάκια!!
    Κανένα πρόβλημα!!
    Και ευχαριστώ και τις συμβουλές σας για τις κορδέλες! Αυτό με το κουτί μου φαίνεται πολύ καλή λύση! :)

    ReplyDelete
  6. Hi Venea..you are so correct about sharing our things....i think its time to do a blog candy too.....as for the ribbons, i have shoe boxes with holes amd sticks...that did not work with me because it was difficult to take the roll out of the box. now i just have them in a big Male shoe box. My long pieces of ribbon I have wrapped around a clothes peg.And lastly the shorter bits,say 50cm I have wrapped around a paper spool(Like Irini L) the last two opyions work the best!! Filakia

    ReplyDelete
  7. είναι πολύ όμορφα όλα!!!! θησαυρός πραγματικός!!! σ' ευχαριστούμε!!

    ReplyDelete
  8. Κατερινάκι, ευχαριστούμε πολύ!!!
    όσο για τις κορδέλες είναι ένα θέμα..εγώ επιστράτευσα ότι βάζο από μαγιονέζα είχα μαζέψει κ τις έχω ξεχωρίσει ανά χρώμα... η επόμενη κίνηση ήταν να τις τυλίξω λίγο, να μην τσαλακώνουν πολύ, αλλά βαρέθηκα ;)(αυτό το πήρα από τη Ρούλα) όσο γιαυτές που είναι σε καρούλια, είχα ένα κουτί και τις έβαζα μέσα, διάφανο, έτσι έβλεπα τι είχα..τωρα πλέον το κουτί θα πρέπει να τριπλασιαστεί σε μέγεθος, γιατί όλο και πέρνω καινούριες και μάλλον θα κάνω αυτό με την "απλώστρα" που είπε η Παρασκευή!!!
    ευχαριστούμε πολύ!!!

    ReplyDelete
  9. Τι όμορφα πράγματα που χαρίζεις...! Ευχαριστούμε πολύ! Εύχομαι γρήγορα να αυξήσεις τους αναγνώστες του μπλογκ σου!
    Λοιπόν για τις κορδέλες δυστυχως δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί κι εμένα σε μια χαωδη κατάσταση βρισκονται...Σε ενα κουτί με τα καρουλια τους όσες εχουν και σε ενα μικροτερο πιασμένες με συνδετηρες όσες δεν εχουν καρουλι.Θα πάρω κι εγώ ιδέες από την ανάρτησή σου αυτή!!!

    ReplyDelete
  10. Κατερίνα, είναι πολύ όμορφη η κίνηση σου να χαρίσεις τόσα πράγματα!!! Μπράβο!!! Κι εγώ δεν βάζω τις κορδέλες μου παρά μόνο σε κουτί... δυστυχώς δεν εχω πολύ χώρο διαθέσιμο για κατασκευες!

    ReplyDelete
  11. Κατερινάκι πράγματι η χαρά δεν είναι μόνο γι'αυτόν που κερδίζει.. αλλά και γι'αυτόν που κάνει το δώρο! Στην περίπτωσή μου τώρα.. ενώ έχω τόοοοοσα πράγματα ήδη, δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα δωράκι που μπορεί να μου τύχει! Καλή επιτυχία σε όλους!

    ReplyDelete
  12. Κατερίνα μου σε ευχαριστούμε για αυτή σου την κίνηση!!! Μπράβο!!!
    Εγώ τις κορδέλες μου τις έχω χωρίσει ανάλογα με το χρώμα τους κ τοποθετώ κάθε χρώμα σε διαφορετικό κουτάκι, αφήνοντας ένα κομμάτι από μια κορδέλα να κρέμεται από το καπάκι για να γνωρίζω τι χρώμα έχει μέσα!
    Όσες είναι σε καρούλια τις βάζω μέσα σε ένα μεγαλύτερο κουτί μέσα στο οποίο ομολογώ ότι γίνεται ένας χαμός κ αν θέλω ένα συγκεκριμένο χρώμα που είναι στην κάτω μεριά αναγκάζομαι να βγάζω όλες τις άλλες...

    ReplyDelete
  13. τι όμορφα καλούδια είναι αυτά!!! ανυπομονώ να έρθει η Πέμπτη!
    όσο για τις κορδελίτσες σου, εγώ έχω δέσει ένα κομμάτι σκοινί από την μία άκρη του ραφιού, μέχρι την άλλη και έχω περάσει όλες τις κορδέλες εκεί μέσα!!! τα κομμάτια τώρα, τα έχω περάσει σε μία παραμάνα και τα κρέμασα κι αυτά έτσι ώστε να βλέπω τι περισσέματα έχω ;)

    ReplyDelete
  14. Υπέροχο το δώρο σου Κατερίνα! Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Όποια είναι η τυχερή θα ενθουσιαστεί!
    Για τις κορδέλες δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάτι, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα βρεις τη καλύτερη λύση!

    ReplyDelete
  15. φανταστικά πραγματάκια!!
    σίγουρα σε όποια κοπέλα τύχουν θα είναι χρήσιμα!

    ReplyDelete
  16. Χαίρομαι που έγινα η 50στή Αναγνώστης του blog σου κι έφτασες τον αριθμό που ήθελες. Σου εύχομαι να τους εκατοστήσεις!

    Μυρτώ

    ReplyDelete
  17. Τι ωραίο δωράκι!!! Ευχαριστούμε πολύ Κατερινιώ!

    ReplyDelete
  18. Καλημέρα Κατερινάκι, σε ευχαριστούμε πολύ για τα δωράκια!! ειναι πολύ όμορφα!

    Λοιπόν, αν μπεις στο blog μου θα δεις τι εχω κανει εγώ...εχω πάρει βαζάκια απ' το ικέα και βαζω εκεί μεσα όσα δεν ειναι σε καρουλάκια ανα χρώμα. επίσης εχω παρει και κουτια μεγαλα και τα εχω ξεχωρίσει κατά μονόχρωμα και αλλο κουτι γι αυτο με τα σχέδια πάνω. Καποια επίσης τα έχω κρεμάσει σε ενα σύρμα που είχα πάρει απ το ΙΚΕΑ (ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ) το οποίο μπαινει στον τοιχο ομως.

    Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι... Καλό θα είναι να τα κανεις σε καρουλακια για να μην τσαλακώνονται. Τωρα σκεφτομαι να τα βγαλω από κει και να τα κρεμάσω ανα χρωμα σαν κουρτινα...

    ReplyDelete
  19. Αχχχ όλες οι προτάσεις σας είναι πολύ καλές! Το προβλημά μου είναι πως δεν έχω δικό μου χώρο και όλα τα πραγματάκια μου βρίσκονται σε κούτες, οι οποίες ανά διαστήματα καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του σαλονιού!!:p
    Θα δοκιμάσω πάντως διάφορα από όσα μου έχετε προτείνει!! Όλο και κάτι θα με βολέψει!!:))

    ReplyDelete
  20. Πω πω....Τόσα πολλά καλούδια για εμάς?????Είναι όλα πολύ όμορφα!!!!Σε ευχαριστούμε πολύ Κατερίνα!!!!Σου εύχομαι να γίνουν γρήγορα οι αναγνώστες σου 100....

    ReplyDelete
  21. !wraiaa dwrakia!!! kalh synexia!!

    ReplyDelete
  22. Ωωωωω τι υπεροχα καλουδια βλεπουν τα ματακια μου!Συμφωνω απολυτα μαζι σου για το οτι πρεπει να μοιραζομαστε πραγματα δινωντας τα δωρακι!
    Εγω για τις κορδελες μου εκοψα τετραγωνα χαρτονακια απο κουτια που ηταν για πεταμα(ανακυκλωση!)εκανα απο 2 εγκοπες στις δυο ακρες για να στερεωνονται και τυλιξα σε καθενα και απο μια κορδελα...αν ηταν μεγαλο το χαρτονακι μου τυλιγω και απο 2 κορδελιτσες.Μετα τις στοιβαζω σε κουτια που εχω παρει απο τα τζαμπο καθως και σε ενα παλιο πλαστικο κουτακι απο μωρομαντηλα!
    Ευχαριστουμε για τα δωρακια σου!

    ReplyDelete
  23. Ευχαριστούμε πολύ!!! Εισαι πολύ γλυκιά!!!!

    ReplyDelete
  24. Ειναι όλα πολύ όμορφα!!Καλή επιτυχία σε όλους μας!!
    Ευχαριστούμε πολύ!

    ReplyDelete