Sunday, March 7, 2010

My first Mini Album!!!

Μόλις τελείωσα τον πρώτο μου Mini Album!!!!!

Είχα δει την ιδέα σε ένα blog εντελώς τυχαία πριν καιρό και αμέσως σκέφτηκα μια συνάδελφο στην δουλειά η οποία λατρεύει το τσάι!
Ένα μικρούλι albumακι με θήκες για φακελάκια τσαγιού!!
Το έδεσα κιόλας με το ολοκαίνουριό μου Bind It All... (καινούριο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω.. ;) ), το σφράγισα, το διακόσμησα και είναι έτοιμο για παράδοση αύριο πρωί πρωί!
Ελπίζω να της αρέσει!!











Monday, March 1, 2010

Τέλος!

Επιτέλους τέλος!
Τέλος οι γάμοι και τα τρεξίματα, τέλος το άγχος...
Ανυπομωνώ να ξεμπερδέψω και με κάτι τελευταίες δουλίτσες που έχουν μείνει για να ξεκινήσω εντατικά τις δημιουργίες μου! Έχω αφήσει στη μέση 2 -3 πραγματάκια και θέλω να τελειώνω!!
Επίσης λέω να ξεκινήσω και τις απόπειρες για τα πρώτα μου mini books!! Αγόρασα και Bind it All...ποιός με πιάνει!!!!! :))) Ισως να χρειαστώ φυσικά τα φώτα σας γιατί η αλήθεια είναι πως έχω κάποιες απορίες!!
Επίσης εξακολουθεί να αγνοείται το Big Shot που είχα παραγγείλει απο το ebay αρχές Δεκέμβρη.
Μάλλον το κράτησαν στο τελωνείο, μάλλον χάθηκε, δεν έχω ιδέα...Ευτυχώς όμως η paypal με αποζημίωσε και μου επέστρεψε όλα τα χρήματα που κόστισε το μηχάνημα!! Δεν μου αποζημίωσε όμως 6-7 nestabilities που είχα παραγγείλει μαζί! :( Δεν το έβαλα κάτω όμως, το ξαναπαρείγγειλα πριν λίγο από το crafts superstore και αναμένω! Δεν είχε nestabilities το μαγαζί όμως και τώρα πρέπει να ψάξω αλλού..!!
Δεν πειράζει...θετική σκέψη!!
Αυτά τα ολίγα για την ώρα!! :)